Livskompetensen sätter din eller dina medarbetares utveckling i fokus inom kompetenser som karriär, mental träning, kost och stresshantering. Företaget erbjuder kurser, skräddarsydda utbildningar samt professionell coachning. 
                                                              Om företaget Coaching Stresshantering Kostrådgivning maerke-nyheter_nytt.jpg Länkar av intresse Kontakta Livskompetensen
Effektiva Arbetsvanor Karriärplanering Stresshantering

 

iStock_000005793898XSmall-3.jpg 

Läs mer om programmmet.

Livskompetensen


Smarta arbetsvanor & rutiner är grunden till att jobba effektivt!

Ett coachingprogram som gör att du sparar tid, minskar stressen och får bättre kontroll över din arbetsdag.

Som en start på det individuella programmet gör du en webbenkät för att skapa en personlig effektivitetsprofil. Resultatet av enkäten följs upp vid det första samtalet då du analyserar din arbetssituation på ett nytt sätt och sätter mål för ditt fortsatta program.

Du lär dig sedan mer om t ex vad som händer med oss när vi blir stressade, våra arbetsvanor och beteenden, att skapa struktur och att organisera sin arbetsplats, att planera och prioritera och hur att använda effektiva vanor i e-postprogrammet.

Teori varvas med praktiska övningar och ett vanligt upplägg är 4-5 möten, á 1,5 tim.

 


                                                  
                                                LW Livskompetensen          E-post:      © LW Livskompetensen 2007
  

Hemsida av Scotten Webbdesign                                                                                     Sökmotoroptimering av SEO Bolaget