Livskompetensen sätter din eller dina medarbetares utveckling i fokus inom kompetenser som karriär, stress, livsstil, sömn, mindfulness och kost. Företaget erbjuder föreläsningar, workshops och skräddarsydda utbildningar samt professionell coachning individuellt eller i grupp. 
                                                              Om företaget Coaching Stresshantering Kostrådgivning maerke-nyheter_nytt.jpg Länkar av intresse Kontakta Livskompetensen

Livskompetensen


Livskompetensen drivs av Louise Widén som är karriär-, effektivitets- och utbildningskonsult. Som coach och konsult hjälper Louise till att skapa struktur och smarta vanor för medarbetare, ledare och verksamheter. Mer om tjänsterna.

Louise arbetar genom coachande samtal, föreläsningar, seminarier och kurser

och kan som delägare i Pro+Fit Health AB och genom andra samarbetspartners erbjuda ett brett utbud av tjänster inom coachning och utbildning.


Livskompetensen

 

Louise är civilekonom och har tidigare arbetat med ekonomi, kompetensutveckling och utbildningsdesign inom både privata företag och inom offentlig sektor.

Louise är utbildad coach och certifierad genom ICF, International Coach Federation, och specialiserad inom områdena; personlig effektivitet, stresshantering, karriärcoaching samt pedagogik.

View Louise Widén's profile on LinkedIn


  ​DSC_3077_LK2.jpg

 


                                                  
                                                LW Livskompetensen          E-post:      © LW Livskompetensen 2007
    

Hemsida av Scotten Webbdesign                                                                                     Sökmotoroptimering av SEO Bolaget