Livskompetensen sätter din eller dina medarbetares utveckling i fokus inom kompetenser som karriär, mental träning, kost och stresshantering. Företaget erbjuder kurser, skräddarsydda utbildningar samt professionell coachning. 
                                                              Om företaget Coaching Stresshantering Kostrådgivning maerke-nyheter_nytt.jpg Länkar av intresse Kontakta Livskompetensen
Kurs - 1 dag

iStock_Smart-tool-4.jpg
Läs mer om programmet eller andra tjänster inom personlig effektivitet.

Livskompetensen

En kurs som gör att medarbetarna sparar tid, minskar stressen och ökar kontrollen över sitt arbete. Så här kan ett upplägg se ut:

Steg 1: Förenkät och profiler

Deltagarna fyller i en förenkät med frågor om förväntningarna på programmet samt en personlig effektivitetsprofil på individ och gruppnivå.

Steg 2: Heldag med teori & praktik

Introduktion till arbetsvanor och beteenden samt personlig struktur. Praktisk tillämpning i den egna datorn och/eller arbetsplatsen med hjälp av handledaren.

Steg 3: Heldag med teori & praktik

Genomgång av personlig planering; vad, när och hur att planera och prioritera. Praktisk tillämpning och individuell coaching.

Steg 4: Ny webbenkät

Ny webbenkät skickas ut för att mäta den egna utvecklingen.

Steg 5: Heldag med teori & praktik

Repetition av de tidigare stegen och genomgång av ett valt fokusområde som t ex att effektivisera arbetsflödet i e-postprogrammet, möteseffektivitet eller fördjupning inom något område. ​

Kursen avslutas med en gemensam diskussion och plan för fortsatt utveckling.


                                                  
                                                LW Livskompetensen          E-post:      © LW Livskompetensen 2007
    

Hemsida av Scotten Webbdesign                                                                                     Sökmotoroptimering av SEO Bolaget