Livskompetensen sätter din eller dina medarbetares utveckling i fokus inom kompetenser som karriär, stress, livsstil, sömn, mindfulness och kost. Företaget erbjuder föreläsningar, workshops och skräddarsydda utbildningar samt professionell coachning individuellt eller i grupp. 
                                                              Om företaget Coaching Stresshantering Kostrådgivning maerke-nyheter_nytt.jpg Länkar av intresse Kontakta Livskompetensen
Föreläsning Halv- & heldagseminarier

Livskompetensen

Dags för nya arbetsvanor?

Dagens slimmade organisationer ställer höga krav på chefer och medarbetare att vara både stresståliga och effektiva. För en enklare och mer stressfri arbetsdag kan det behövas både inspiration och information om hur man kan förbättra planering och struktur av sitt arbete.

Föreläsningen på ca 2 tim ger konkreta verktyg och nya idéer för smarta vanor som förbättrar planering av såväl arbets-som privatliv. Ladda ner pdf.

Bli en bra mötesledare!

Boka ett seminarium om effektiva möten och få väl fungerande mötesrutiner före, under och efter mötet. Det handlar om att skapa medvetenhet om alternativa arbetssätt för att kunna göra egna val för framtida möten.

Seminariet genomförs som teoripass varvat med workshops i mindre grupper.

Gör en kostnadsfri analys av era möten genom att fylla i en webb-enkät och i retur får ni en analys av era möten samt ett översiktligt diagram. Ladda ner pdf.

Se exempel på fler föreläsningar eller halvdags-respektive heldagsseminarier.

 

iStock_Stressad-kvinna-4.jpg 

 


                                                  
                                                LW Livskompetensen          E-post:      © LW Livskompetensen 2007
    

Hemsida av Scotten Webbdesign                                                                                     Sökmotoroptimering av SEO Bolaget